Over ons

Wat is Airco-Installatie.be?

Airco-Installatie.be is een onafhankelijke website en wenst personen op een correcte manier te informeren tijdens hun zoektocht naar airconditioning. Wij hebben getracht om zo accuraat mogelijke informatie weer te geven zonder enige partijen zoals installateurs van airco te promoten.

Naast het aanbieden van kwalitatieve content en informatie, bieden wij de mogelijkheid om een gratis offerte-aanvraag te verzenden. De offerte-aanvraag wordt verzonden naar onze aangesloten bedrijven die professionele installaties aanbieden.

Bespaar op uw nieuwe installatie of onderhoud

1. Vraag vrijblijvende een offerte aan

Uw aanvraag wordt verzonden naar bedrijven in uw buurt. De bedrijven zijn aangesloten op ons systeem. De bedrijven zijn gecontroleerd op gegevens en of zij in het bezit zijn van een geldig BTW-nummer.

2. U ontvangt prijsoffertes terug

Na uw aanvraag ontvangt u prijsoffertes terug of onze bedrijven nemen contact met u op om een correcte prijsofferte op te maken. Zo kunt u gemakkelijk de prijzen vergelijken.

3. U vergelijkt de verschillende prijzen en offertes

U vergelijkt vrijblijvend alle prijzen.

4. U doet de beste deal

U kiest zelf met wie u in zee wenst te gaan. U kan besparen door offertes te vergelijken. U bespaart hier dus geld en tijd.

Klik hier om een offerte aan te vragen

U plaatst airco bij bedrijven en particulieren, u doet aan onderhoud van airco-installaties? Klik hier om onze offerte-aanvragen te ontvangen.