Airconditioning merken & fabrikanten

Onderstaand kan je een lijst vinden van fabrikanten* en merken van hun airco's. De meeste fabrikanten werken samen met netwerk van airco-installateurs. De meeste merken bieden zowel vaste als mobiele airco's aan voor thuis op kantoor, bedrijfsruimtes en industriële airconditiongsystemen. Ze staan in voor een goede klimaatregeling en perfecte luchtbehandeling.

Mitsubishi airconditioning

Hun klimatisatieproducten zijn gericht op particulieren, bedrijven, architecten en bouwheren die op zoek zijn naar slimme energiesystemen voor verwarming, koeling en ventilatie.

Prijsofferte Website

Panasonic airconditioning

Met meer dan 30 jaar ervaring en activiteiten in meer dan 120 landen over de hele wereld is Panasonic zonder twijfel één van de leiders in de verwarmings- en koelingsector.

Prijsofferte Website

Daikin airconditioning

Met meer dan 90 jaar ervaring op gebied van warmtepompen, airconditioning en klimaatregeling weten we dat er meer nodig is dan alleen verwarming en koeling voor een perfect comfort.

Prijsofferte Website

Toshiba airconditioning

In iedere ruimte of situatie een aangenaam binnenklimaat creëren, dat is waar zij voor staan met hun airconditioning producten. Zo zorgen zij voor een perfecte klimaatbeheersing in woningen, bedrijven, zorginstellingen, horecagelegenheden en scholen.

Prijsofferte Website

Carrier airconditioning

Carrier airconditioning levert technisch hoogwaardige klimaatsystemen. Hun expertise in engineering en ontwerp biedt voor elk gebouw betrouwbare en energiezuinige klimaatoplossingen.

Prijsofferte Website

Samsung airconditioning via Ambrava

Ambrava is exclusief importeur/distributeur van kwalitatief hoogwaardige Samsung warmtepompen, airconditioners en ventilatiesystemen in de Benelux. Met ons uitgebreide, kwalitatief hoogwaardige assortiment bedienen wij rechtstreeks gecertificeerde installateurs, en hiermee indirect de zakelijke en particuliere markt.

Prijsofferte Website

LG airconditioning

Regel thuis je eigen klimaat met de energiezuinige airco van LG. Geniet van een airconditioner die kan verwarmen en koelen met ruime instelmogelijkheden. Bovendien wordt uw lucht gezuiverd wat zorgt voor extra comfort.

Prijsofferte Website

De'Longhi airconditioning

De'Longhi streeft naar maximaal comfort en gemak, zonder compromissen. Onze De'Longhi mobiele airconditioners zorgen voor dé perfecte leefomstandigheden, overal en altijd.

Prijsofferte Website

Fujitsu airconditioning

“Comfort creëren”, “De intelligente keuze voor comfort”, “Warmtepompen van Japanse topkwaliteit” zijn maar enkele van de slagzinnen die door Fujitsu worden gebruikt. Bij het verder ontleden komen we uit bij woorden als betrouwbaar, energiezuinig, comfortabel, betaalbaar,...

Prijsofferte Website

Meer airco merken

AEG, Argoclima, Atal, Blueair, Boneco, CIAT, Climaveneta, Coolspace, Envix, Extech, Fischer, Fral, General, Gree, Hale, Honeywell, MAxicool, MioStar, Olimpia, Rhoss, Splendid, Portacool, Sharp, SenseAir, Technoline, TFA, Venta, Whirlpool

Offerte

* Bovenstaande lijst is in willekeurige volgorde geplaatst. Vraag steeds raad aan jouw airco-installateur welk merk / product in aanmerking komt voor jouw installatie.

Airco plaatsen?

Vergelijk hier de prijzen via één offerte-aanvraag. Start uw offerte