Design airco

De meeste airco's die worden geplaatst zijn wandmodellen waarbij de binnenunit aan de muur wordt opgehangen. De unit is hierbij zeer goed zichtbaar. Maar het oog wilt ook wat.... Vandaar dat sommige fabrikanten design wandmodellen op de markt brengen die perfect passen in jouw interieur.

Gekleurde airco's

Meestal worden witte binnenunits tegen de wand of op de vloer geplaatst. Wit is een zeer neutraal kleur maar het probleem is dat wit zeer goed opvalt tegen een donkere achtergrond. Daarom hebben een aantal fabrikanten de binnenunit van airco's een kleur gegeven. De meest verkochte gekleurde wandmodellen zijn uiteraard wit, gevolgd door zwart, zilver en rood. De afwerking van de kast is verkrijgbaar in matte kleuren, geborsteld of hoogglans.

De Mitsubishi Electric MSZ-EF is een stijlvolle wandunit.

Afgeronde design airco-units

De meeste binnenunits zijn voorzien van een recht frontpaneel dat je open en dicht kan doen om onderhoud of inspectie op uit te laten voeren. Tegenwoordig zijn er ook afgeronde wandairco's te verkrijgen. Deze hebben een moderne uitstraling en passen perfect in een hedendaags interieur.

De Daikin Emura is zo'n airco die kan koelen, verwarmen en de lucht zuiveren via een lucht-lucht warmtepomp.

Vierkante airco met LED-verlichting

Wie op zoek is naar een airco binnenunit met LED-verlichting die zowel kan koelen als verwarmen is aan het goede adres. De verlichting van de airco is via een draadloze afstandsbediening te bedienen. Bovendien heeft de binnenunit een vierkante vorm en geen rechthoekige vorm.

De LG Artcool Stylist Smart Inverter is zo'n coole airco met LED-verlichting.

Airco's in een strak jasje

Voor wie van strak houdt, is dit de ideale airco. Geen afgeronde randen of een gebogen frontpaneel, alleen maar strakke en scherpe randen. Deze wandairco past in elk strak interieur en is bovendien te verkrijgen in zwart, wit en zilver. De strakke vorm van deze airco is een echte eye-catcher in moderne interieurs.

De Mitsubishi Electric MSZ-EF en de luxueuze Moderato airconditioners van LG zullen je zeker bekoren.

Staand vloermodel

Wat dacht je van een ronde, staande airco met uniek design? Dit airco-vloermodel is uitgerust met 3 ventilatoren voor een optimale verspreiding van frisse lucht in de lobby van een hotel of in jouw woonkamer.

De Q9000 staand vloermodel van Sumsung is een echte eye-catcher.

Airco plaatsen?

Vergelijk hier de prijzen via één offerte-aanvraag. Start uw offerte